Framsida
Søk: 
HjemKonsernForretningsområderProduktSelskaperHMS OG KSLedige stillingerKontakt
HMR Voss

HMR Voss AS

 

HMR Voss har lange tradisjoner med å konstruere og produsere innretninger for ulike industrikunder. Bedriften tilbyr et bredt spekter av fagkompetanse for å løse kunden sine oppgaver og utfordringer. 

 
 

Verksted og vedlikeholdstjenester

I sitt velutstyrte verksted utfører HMR Voss komplette mekaniske tjenester som platearbeid, sveising, maskinering, dreiing, sandblåsing, maling, elektroarbeid (tavlebygging, feilsøking / reparasjon, oppbygging av styresystem), monteringsarbeid (mekanisk montasje, hydraulisk montasje), montering / reparasjonsarbeid på anleggsområder, høydearbeid og varmearbeid.

 

HMR Voss sine montører har lang erfaring med krevende montasjeoppdrag og vedlikehold på anleggsstedet. Mer om dette, finner du her

 
 

Taubaner, kabelbaner, spesialkraner

HMR Voss konstruerer, produserer og monterer taubaner, kabelbaner og spesialkraner for transport av gods eller personell. Konstruksjonene har en enkel design, et høyt sikkerhetsnivå, er robuste og tilpasset bruk under tøffe klimatiske forhold. Klikk her for å lese mer om disse produktene. 

 
 
Klikk på bilde for full størrelse

Service og reparasjon av taubaner og løfteutstyr

HMR Voss har høykvalifisert personale for å utføre reparasjoner og service på taubaner, kabelbaner og løfteutstyr. 

 

Har du alpinanlegg som trenger kontroll av ståltau?

Akkurat nå, fram til 1. juli 2018, har vi kampanje på MIP - magnetinduktiv prøving av ståltau. HMR Voss AS kan hjelpe dere med å utføre MIP og andre nødvendige kontroller.  Mer om dette under linken her. 

Spinning av brukabler

 

HMR Voss har utviklet et spesielt felt innen brubygging – spinning av kabler under bygging av hengebru. Denne operasjonen stiller ekstreme krav til kvalitet og sikkerhet og krever spesialkompetanse. Videre informasjon finnes det her.

 

Landbruksutstyr

HMR Voss er en ledende leverandør av hurtigkobling, gjødsel- og grasutstyr i tillegg til snøproduksjonsutstyret til det norske landbruksmarkedet. For å få mer informasjon om de ulike landbruksproduktene, gå til Landbruk.  

 
 

 

Sertifisering

 
Klikk på bilde for full størrelse

HMR Voss er anerkjent i Taubanetilsynet liste. I tillegg er selskapet kvalifisert i Sellihca og TransQ leverandørdatabaser.  

 

 

Kontakt

 

Besøks- og postadresse: HMR Voss AS, Øvre Langhaugen 38, 5709 Voss (kart)

Fakturaadresse: HMR Voss AS c/o HMR Group, Prestnesvegen 68, 5450 Sunde

Tel.: 56 53 08 00; faks: 56 53 08 99

E-post: hmr.voss@hmr.no

E-post faktura: faktura@hmr.no

Daglig leder: Thor André Fløtre, thor.andre.flotre@hmr.no

Salg: Tor Ove Midttun, tor.ove.midttun@hmr.no

 
 
 
 
  Tilbake

 
HMR Group AS  -  Prestnesvegen 68  -  5450 Sunde  -  Norway  -  Tel.: (+47) 53 48 21 00  -  www.hmr.no  -  hmr@hmr.no
Dynamiske websider: iDrift AS   Design: Ibox AS